«Sirli Qadın» qadın portalı - Qadınlara aid bütün sirlər! Gözəllik, sağlamlıq, idman, dieta, düzgün qidalanma, analıq və s.
  və ya   Qeydiyyat
loading...

Mərakeş üsulu kartof

 
Ərzaqlar:

2 x.q. zeytun yağı
6 şərid limon sedrası
0,5 ç.q. 1/4 st. yaşıl zeytun
450 q qırmızı kartof
zirə
1 st. su
1/4 st. doğranmış cəfəri
1 limon
duz
qara istiot

Hazırlanması:

Zeytunları çəngəllə əzin, çərdəklərini çıxarın, lətini xırda doğrayın.
Kartofu xırda doğrayın, xırdadırsa, ortadan iki bölün.
Ləyəndə kartof, zeytun, yağ, limon sedrası, zirə, 0,5 ç.q. duz, 0,25 ç.q. qara istiotla qarışdırın.
Üzərinə limon şirəsi gəzdirin. Yaxşıca qarışdırıb dərin tavaya yığın.
Su əlavə edin, qaynara düşəndən sonra qapağını örtün, orta itilikli odda 10-12 dəqiqə, kartof yumşalınca bişirin.
Sonra qapağı açın, suyunu tam çəkib qızarınca bişirin.
Üzərinə doğranmış cəfəri səpin.

xoshbextqadin.az


loading...




Reytinq: +2
Hörmətli ziyarətçi, siz sayta qonaq kimi daxil olubsunuz. Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin və ya sayta daxil olun.



Şərh yazın
Adınız: *
Email ünvanınız: *
Qalın Maili mətn Altından xətt çəkilmiş mətn Üstündən xətt çəkilmiş mətn | Sol tərəf üzrə nizamlama Mərkəz üzrə Sağ tərəf üzrə nizamlama | Smayl əlavə et Linkin əlavə olunmasıQorunmuş linkin əlavə olunması Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə olunması Seçilmiş mətnin translitdən kiril qrafikasına çevir Spoyler əlavə et
Şəkildəki sözləri daxil edin: