«Sirli Qadın» qadın portalı - Qadınlara aid bütün sirlər! Gözəllik, sağlamlıq, idman, dieta, düzgün qidalanma, analıq və s.
  və ya   Qeydiyyat
loading...

Soyuq havaların vazkeçilməz yeməyi - Borş

 
Ərzaqlar:
Quzu və ya mal əti (sümüklü və ya tikə olmağı zövqə görədir)
Kələm
Kartof
Çuğundur
Kök
Baş soğan
Dəfnə yarpağı
Bitki yağı
Cəfəri

Hazırlanması:
Ət qaynadılır, kəfi yığılır. Bu zaman ərzində bir kənarda soğan və kartof soyulub doğranır, çuğundur və kök təmizlənib sürtgəcdən keçirilir. Qaynayan ətin üzərinə kələm və kartof, sonra isə dəfnə yarpağı əlavə olunur.

Bir tavada bitki yağında doğranmış soğan qovrulur, sürtgəcdən keçirdiyimiz çuğundur və kökü də əlavə edib, duz-istiotla qovuruq. Hazır olan qarışımı qaynayan kələmin üzərinə əlavə edib bişməyə buraxırıq. 

Üzərinə cəfəri doğrayıb süfrəyə veririk.
Nuş olsun!
 


Resepti hazırladı: Rəvanə Həşimova 
xoshbextqadin.az 


loading...




Reytinq: +5
Hörmətli ziyarətçi, siz sayta qonaq kimi daxil olubsunuz. Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin və ya sayta daxil olun.



Şərh yazın
Adınız: *
Email ünvanınız: *
Qalın Maili mətn Altından xətt çəkilmiş mətn Üstündən xətt çəkilmiş mətn | Sol tərəf üzrə nizamlama Mərkəz üzrə Sağ tərəf üzrə nizamlama | Smayl əlavə et Linkin əlavə olunmasıQorunmuş linkin əlavə olunması Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə olunması Seçilmiş mətnin translitdən kiril qrafikasına çevir Spoyler əlavə et
Şəkildəki sözləri daxil edin: