Sobada povidlalı pirojki
- 23-09-2020, 18:38
- Mətbəx / Salatlar və qəlyanaltılar
- 0
- 718
Xəmir:
33-35 kündə
kəsmik -200qr
xama -200qr
yağ -200qr
duz-0,5çay qaşığı
qabartma-1paket
un -3stəkan (600qr)
loading...
loading...
İçlik:
povidla bərk olsun
yumurta -1 bütov+1sarı+1
1 xörək qaşığı duru yağ,üzünə cəkmək üçün
Hazırlanması:
Yumşaq yağı,xamanı ve kəsmiyi qarışdırın və qabartmanı unla qatıb xəmir yoğurun,sonra -35 qr.kundə tutub -3 saat soyuducuda saxlayın,sonra kündəni yayıb içliyi qoyub ağzını bağlayıb yığın listə. Üzünə yumurta sarısı çəkib 180’C-də bişirin.
İçlik secimi sizdən asılıdır.
NUŞ OLSUN
Sirliqadın.az
- Müəllif: Mavi Dəniz
Hörmətli ziyarətçi, siz sayta qonaq kimi daxil olubsunuz. Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin və ya sayta daxil olun.