Xoşbəxt Qadın > Mətbəx / Şirniyyat > Portağal qabığında jele dilimləri

Portağal qabığında jele dilimləri


14-08-2022, 16:58. Müəllif: Deniz
Ad günlərində, partilərdə və ya adi günlərdə xüsusilə uşaqların çox bəyənəcəyi rəngli, əyləncəli və asan bir qəlyanaltı hazırlaya bilərsiniz.

Tərkibi:

2-3 ədəd portağal
1 paket portağal və ya limon jelesi 
1 paket portağal və ya limon jelesi 
Hazırlanma qaydası:

 


 

 

Portağalları iki yerə bölərək kəsin, qaşıq köməyiylə içini təmizləyərək qab kimi hazırlayın. Jele paketinin təlimatındaki su ölçüsündən daha az su ilə hazırlayın. 

Portağal qabıqlarını boşqablara oturdun, içlərinə jele doldurun, soyuducuya və ya dondurucuya yerləşdirin. 

Jele sərtləşdikdə suya batırılan iti bıçaqla portağalları dilimləyin. Hər dəfə bıçağı suya batırmağı unutmayın. Süfrəyə verənədək soyuducuda saxlayın.
 

 

 

 


Nuş olsun!
Geriyə qayıt